<--! -->

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣ Γιαννινα - Πανθρακικος 0-0 για την 22η Αγων. της Super League

Ο ΠΑΣ πλήρωσε την απουσία του Ντε Βινσέντι και ο Πανθρακικός λίγο έλειψε να φύγει νικητής από τους Ζωσιμάδες, αλλά ο Φεγκρούς κράτησε στα δύσκολα, με συνέπεια το 0-0 να σφραγίσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Ντε Βινσέντι αρρώστησε και τελευταία στιγμή έμεινε εκτός ενδεκάδας και αποστολής του ΠΑΣ, γεγονός που στοίχισε στους Γιαννιώτες αφού δεν είχαν τον "εγκέφαλό" τους και απείλησαν ελάχιστα τον Πανθρακικό, ο οποίος στάθηκε καλύτερα στους Ζωσιμάδες έχοντας ευκαιρίες για να σκοράρει και να φύγει με το τρίποντο από την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Οι Θρακιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ στο 33' με τον Βαϊρουά να βγάζει εξαιρετική μπαλιά για τον Μουνάφο, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα αουτ από την εστία του Ταμπάση.

Στο 50' είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ με τον Φεγκρούς να παίρνει την θέση του Ταμπάση, που αντιμετώπισε κατά πάσα πιθανότητα ένα πρόβλημα με τα μάτια, όπως και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Φωστήρα στην Καλλιθέα.

Ο Πανθρακικός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 71ο λεπτό, όταν ο Τζάνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Σερφά πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Φεγκρούς, απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια διατηρώντας το 0-0.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More