<--! -->

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΠΑΣας και στα πλει οφ...

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία των πλέι οφ της Super League. Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα του Χριστόπουλου, που κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση. Κουρασμένο και χωρίς ενέργεια παρουσιάστηκε το συγκρότημα του Τσιώλη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, με τους Ιλιτς (3') και Γεωργίου (6'). Ωστόσο, η τρίτη ευκαιρία του ΠΑΣ ήταν και η... φαρμακερή για τον Αστέρα.

Στο 8', ο Πάντος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Τσουκαλάς απέφυγε τον Τσαμπούρη και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Φούλοπ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χριστόπουλου.

Το γκολ του ΠΑΣ... ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όχι μόνο κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα στην συνέχεια, αλλά απάντησαν άμεσα στο τέρμα του Τσουκαλά.

Στο 14', ο Ράγιος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Σανκαρέ, με εντυπωσιακό ψαλιδάκι, άφησε άναυδο τον Φεγκρούς και έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του Τσιώλη.

Μετά το πρώτο τέταρτο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΠΑΣ να έχει την υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Ετσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το σκορ ισόπαλο (1-1).

Οι γιαννιώτες μπήκαν πολύ καλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Χριστόπουλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τον έλεγχο του ρυθμού και έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 σε τρεις περιπτώσεις, αλλά η κεφαλιά του Κοροβέση (51') και τα σουτ του Ντε Βινσέντι (55', 58') δεν βρήκαν τον στόχο.

Οι αρκάδες δεν μπορούσαν να ισορροπήσουν τον αγώνα στον χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Φεγκρούς.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 67' δικαιώθηκε, όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Ντε Βινσέντι, ο Ιλιτς πλάσαρε από πλάγια θέση τον Φούλοπ και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με 2-1.

Ο Αστέρας προσπάθησε στην συνέχεια να αυξήσει την πίεση του και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ κράτησε το υπέρ του 2-1 μέχρι το τέλος και ξεκίνησε με το δεξί τα πλέι οφ της Super League.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More