<--! -->

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Αλλαζουν οι Ζωσιμαδες

Ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση του κάκιστου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Ζωσιμάδων έγινε σήμερα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, Κατερίνα Γιαννακίδου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Παντελή Κολόκα.

Η απόφαση που λήφθηκε είναι πως με τη στήριξη της Πολιτείας θα γίνει πλήρης ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Τα έργα δεν αφορούν απλώς την αντικατάσταση χλοοτάπητα, καθώς έχει αποδειχτεί πως δεν είναι αυτό αρκετό, αλλά και έργα αποστραγγιστικά και αρδευτικά.

Οι εργασίες θα αρχίσουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννινα στα play offs της Σούπερ Λίγκας και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν σε δύο μήνες. Αυτό σημαίνει πως αν ο ΠΑΣ Γιάννινα λάβει κανονικά μέρος στο Europa League, εφόσον δεν τερματίσει τουλάχιστον τρίτος στα play offs και αρχίσει έτσι αργότερα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, θα υποχρεωθεί να αναζητήσει έδρα αφού το δικό του γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο προς χρήση.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More