<--! -->

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μεγαλες Γιορτες Ανταποδοτικης Ανακυκλωσης για τους μαθητες στο Δημο Ιωαννιτων

Οι Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Ιωαννιτών, ολοκληρώνονται στις 19 Απριλίου 2013. Στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, στις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου, οι μαθητές όλων των σχολικών τμημάτων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα παραδώσουν τα κουπόνια που έχουν συλλέξει από τα «σπιτάκια» Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, ώστε να καταμετρηθούν.

Στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου Ιωαννιτών και του Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης συμμετείχαν τα σχολικά τμήματα των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών.

Οι μαθητές ανακύκλωναν συσκευασίες από μέταλλο, πλαστικό και γυαλί στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Ιωαννιτών που βρίσκονται στη Γαριβάλδη και στην Πλατεία Πύρρου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακηρυχθούν τα τρία πρώτα σχολικά τμήματα του Δήμου Ιωαννιτών, που μάζεψαν τις περισσότερες συσκευασίες, και θα παραλάβουν τα δώρα τους από το Δήμαρχο.

Κερδίζουν ΟΛΟΙ οι μαθητές του πρώτου, δεύτερου και τρίτου σχολικού τμήματος από ένα ποδήλατο, ένα mp4 player και ένα mp3 player αντίστοιχα.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More