<--! -->

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Νεες συνεργασιες για την ανακυκλωση

Μεγαλώνει το δίκτυο συνεργασιών που δημιουργεί ο Δήμος Ιωαννιτών με στόχο τη στήριξη και την προώθηση του προγράμματος ανακύκλωσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θωμάς Μπέγκας είχε συνεργασία τόσο με την Μητρόπολη Ιωαννίνων όσο και με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, από τους οποίους ζήτησε τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που γίνεται.
 
Η Μητρόπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί, θα ενημερώνει και για τα πλεονεκτήματα της ανακύκλωσης με βάση το υλικό που παραχωρήθηκε από το Δήμο, ενώ θα τοποθετηθούν και οι ειδικές αφίσες με οδηγίες για την ανακύκλωση.

Σημαντική είναι και η συμπαράσταση από το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων καθώς όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρός του, θα τοποθετηθούν αφίσες σε όλα τα λεωφορεία.

Ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνεται σε όλα τα πολιτικά κόμματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή απευθύνοντας έκκληση να αποφεύγουν την αφισοκόλληση στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ώστε να συνδράμουν από την πλευρά τους στη βελτίωση της καθημερινής εικόνας της πόλης και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More