<--! -->

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιαννινα 2-0 για την τελευταια αγωνιστικη

Ο Κώστας Κατσουράνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης, συμμετέχοντας στο πρώτο γκολ και πετυχαίνοντας με όμορφη προσπάθεια το δεύτερο, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί της ομάδας των Ιωαννίνων και εξασφαλίζοντας παράλληλα το +4 για τους Θεσσαλονικείς εν όψει των πλέι οφ.

Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικό αφού λίγες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα πέρασαν χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, παρά μόνο κάποιες προσπάθειες του ΠΑΣ με κύριο εκφραστή τον Ντε Βινσέντι. Η πρώτη αληθινά μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τους Ηπειρώτες στο 31ο λεπτό, όταν ο Ιλιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κωνσταντινίδη γυρίζοντας τη μπάλα στον Λίλα, ο οποίος όμως σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Ουσιαστικά αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ευρισκόμενες στο μηδέν, αλλά με τον ΠΑΣ να ήταν καλύτερος συνολικά από τους Θεσσαλονικείς.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Δώνης αντικατέστησε τον Λόρενς με τον Ιντζίδη και ανέβασε τον Κατσουράνη στα χαφ, μία κίνηση η οποία αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Οι ασπρόμαυροι τελικά κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γεωργιάδη στο 68ο λεπτό, τρία μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο. Ο Πάντος δε μπόρεσε να διώξει το γύρισμα του Κατσουράνη στην περιοχή και ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού έκανε με κοντινό σουτ το 1-0.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο "Κατσούρ" έγινε από δημιουργός εκτελεστής για τον ΠΑΟΚ, αφού με μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έφτασε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Φεγκρούς για το 2-0. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες σπουδαίες φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει τη νίκη και το +4 στα πλέι οφ, που του δίνει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του για την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο μετά το τέρμα του Γεωργιάδη, κάποιοι ανεγκέφαλοι πέταξαν κροτίδες προς τη θύρα 8 που βρίσκονταιν περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΣ, ωστόσο η ηρεμία αποκαταστάθηκε γρήγορα και δε δόθηκε περαιτέρω συνέχεια.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More