<--! -->

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΠΑΣ Γιαννινα: Παει για νεα ρεκορ...

Έτοιμος να καταρρίψει κι άλλα ρεκόρ είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας μπει σε δρόμο Ευρώπης τον οποίο θέλει να ακολουθήσει ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ηπείρου έχει εντυπωσιάσει με τη φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα και η 5η θέση που οδηγεί στα play off και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου είναι πλέον… δική της υπόθεση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Χριστόπουλου έχει καταφέρει να ισοφαρίσει και να «σπάσει»… στοιχειωμένα ρεκόρ και οδεύει προς την ολοκλήρωση του ονείρου.

Οι 38 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ως τώρα ο «Άγιαξ της Ηπείρου», συνιστούν και την ισοφάριση της συγκομιδής που είχε η ομάδα την περίοδο 1977-1978. Τότε ο ΠΑΣ είχε τερματίσει 5ος κάνοντας μια αξιοθαύμαστη, για τα δεδομένα της εποχής, πορεία παίρνοντας και το προσωνύμιο «Άγιαξ».

Παράλληλα, ο ΠΑΣ τη φετινή περίοδο έχει πάρει 19 βαθμούς μακριά από τους «Ζωσιμάδες», κάτι που αποτελεί επίσης ρεκόρ. Ποτέ άλλοτε η ομάδα των Ιωαννίνων δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τόσους πολλούς βαθμούς μακριά από την έδρα της και δείχνει έτοιμη να κατακτήσει τον μεγάλο της στόχο…

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More