<--! -->

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δυναμικη εμφανιση στο Σχινια εκαναν τα πληρωματα του Ν.Ο.Ι.

Ολοκληρώθηκε στο Σχινιά ο πρώτος αγώνας αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, όπου για μία ακόμη φορά τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ανταγωνιζόμενα ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Λιθουανία.

Πιο αναλυτικά, οι επιδόσεις για τις βάρκες του Ν.Ο.Ι. την πρώτη ημέρα του αγώνα ανά κατηγορία ήταν οι εξής:

*Στο Σκιφ Εφήβων σε σύνολο 39 πληρωμάτων που αγωνίστηκαν ο Στέφανος Ντούσκος κατέλαβε την 5η θέση, ο Χρυσόστομος Βουκουβάλας την 6η, ο Βασίλης Πάνου την 12η και ο Κώστας Βαρδάκας την 19η θέση.

*Στο Σκιφ Νεανίδων σε σύνολο 22 πληρωμάτων η Κατερίνα Ζέρβα πήρε την 3η θέση, η Ξανθή Κολτσίδα την 4η, η Χρύσα Πάνου την 7η, η Χριστίνα Κούρου την 9η, η Σπυριδούλα Τζούκα την 11η και η Αμαλία Τσιάβου την 17η θέση.

*Στην Δίκωπο Εφήβων σε σύνολο 15 πληρωμάτων οι Γιάννης Ζήσης – Μιχάλης Παπατσίμπας πήραν την 1η θέση, οι Γιάννης Παπαδιώτης – Αλέξανδρος Βούλγαρης την 8η και οι Σεμπάστιαν Καλουιάν – Νίκος Βλάχος την 9η θέση.

*Στην κατηγορία των Γυναικών η Ελένη Διαμάντη κατέλαβε την 2η θέση.
Την δεύτερη ημέρα του αγώνα έγιναν εσωτερικά εργομετρικά τεστ στα οποία εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν οι: Αποστόλης Λαμπρίδης (4η θέση), Ηλίας Παππάς (10η θέση), Θανάσης Τσιάλιος (12η θέση) και Κώστας Μαγκλάρας (13η θέση).

Επόμενος στόχος είναι ο δεύτερος αγώνας αξιολόγησης της ΕΚΟΦΝΣ που θα διεξαχθεί από τις 12 ως τις 14 Απριλίου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε ήδη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας στο οποίο συμμετέχουν δύο Γιαννιώτες κωπηλάτες, η Ελένη Διαμάντη και ο Κώστας Μαγκλάρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More