<--! -->

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Δυναμικη η συμμετοχη του Ν.Ο.Ι. στο φετινο «Μπιζανιο Δρομο»

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στον φετινό «Μπιζάνιο Δρόμο», όπως εξάλλου κάνει σε κάθε διοργάνωση δρόμου αποστάσεων που διεξάγεται στην πόλη μας.
Περίπου 80 κωπηλάτες και κωπηλάτριες του Ν.Ο.Ι. έτρεξαν  στις κατηγορίες των μαθητών Γυμνασίων (2.000 μέτρα), των μαθητών Λυκείων (3.000 μέτρα), ενώ μεγάλη ήταν η εκπροσώπηση του Ομίλου  και στη διαδρομή των 11.300 μέτρων. Σ’ αυτό τον τελευταίο αγώνα αρχηγός της ομάδας του Ν.Ο.Ι. ήταν ο επικεφαλής προπονητής του Ομίλου κ. Θύμιος Βλάχος. Μαζί με τους αθλητές έτρεξαν επίσης οι Θωμάς Βαρδάκας και Φώτης Λιόντος.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων απέδειξαν ότι δεν είναι καλοί μόνο στο… κουπί, καταγράφοντας διακρίσεις σ’ όλες τις διαδρομές στις οποίες συμμετείχαν! Συγκεκριμένα, στα 2.000 μ. αγοριών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γεώργιος Βασιλείου και τη δεύτερη θέση ο Βασίλειος Νάσιος. Στα 2.000 μ. κοριτσιών η Βιβή Παίδαρου κατέλαβε την τρίτη θέση. Στα 3.000 μ. αγοριών ο Στέφανος Ντούσκος πήρε την δεύτερη και ο Ιωάννης Παπαδιώτης την τρίτη θέση, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών η Ξανθή Κολτσίδα πήρε την δεύτερη θέση. Τέλος, στα 11.300 μ. ο Αποστόλης Λαμπρίδης κατέλαβε την 18η θέση της γενικής κατάταξης (ανδρών – γυναικών), ενώ η Ελένη Διαμάντη κατέκτησε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη των γυναικών.

Μετά το τέλος των αγώνων ο κ. Θύμιος Βλάχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των αθλητών του Ν.Ο.Ι., επισημαίνοντας παράλληλα ότι σε τέτοιου είδους διοργανώσεις εκείνο που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η χαρά της συμμετοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More