<--! -->

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Εκδικηση και... πλει οφ ο ΠΑΣ, 1-0 τον Πανιωνιο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε εκδίκηση από τον Πανιώνιο για την ήττα του πρώτου γύρου, επικρατώντας με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ιλιτς πέτυχε το... χρυσό γκολ για την ομάδα του Χριστόπουλου, η οποία με το τρίποντο ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω αποβολών των Καμπάνταη (13') για τον Πανιώνιο και Τζημόπουλου (59') για τον ΠΑΣ.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο 10λεπτο.

Στο 5', ο Γουνδουλάκης βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Ντούνη, αλλά ο Ταμπάσης μπλόκαρε το σουτ του, ενώ στο 11' ο Ταμπάσης σταμάτησε ξανά το μονοκόμματο σουτ του Ντούνη.

Στο 13', οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, αφού ο Καμπάνταης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα στον Τζημόπουλο και άφησε τους γηπεδούχους από πολύ νωρίς με 10 παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν άμεσα το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αφού πέντε λεπτά μετά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 18', μετά από πάσα του  Οικονόμου, ο Ντε Βινσέντι μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε αρχικά, αλλά στην επαναφορά ο Ιλιτς σκόραρε από κοντά και έδωσε προβάδισμα με 1-0 στον ΠΑΣ.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Χριστόπουλου είχε την  κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού, με τους κυανέρυθρους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ετσι, το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 59', αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στην αναμέτρηση, αφού ο Τζημόπουλος αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΣ με 10 παίκτες.

Από εκείνο το σημείο, ο Πανιώνιος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αύξησε την πίεση του στα καρέ του Ταμπάση, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει καλές φάσεις για γκολ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, όταν ο Βίλα βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έσωσε την ομάδα του, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Πανιώνιος... άγγιξε την ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κούρντι πήρε την κεαφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Τελικά, η ομάδα του Χριστόπουλου κράτησε το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More