<--! -->

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στη Διεθνη Τουριστικη Εκθεση του Τελ Αβιβ η Περιφερεια

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. που διοργανώνεται στο Τελ - Αβίβ το διάστημα 5-6/2/2013. Η συμμετοχή αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της Περιφέρειας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου στο Ισραήλ, καθώς έχουν προηγηθεί φιλοξενία Ισραηλινών δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων το καλοκαίρι του 2011, δωρεάν δημιουργία και προβολή τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ της Περιφέρειας Ηπείρου, συμμετοχή στην έκθεση Real Estate στο Τελ Αβίβ το Νοέμβριο του 2011 και συμμετοχή στην έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. το Φεβρουάριο του 2012.

Η συγκεκριμένη αγορά, που αποτελείται κατά κύριο λόγο από άτομα μεσαίου και υψηλού εισοδήματος, θεωρείται στόχος για την Ήπειρο επειδή α) το κοινό της δείχνει ενδιαφέρον για τους ορεινούς όγκους και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρουν, β) λόγω της ανάπτυξης του τουρισμού κρουαζιέρας η περιοχή μας είναι προσιτή στο εβραϊκό κοινό και γ) υπάρχουν στενοί ιστορικοί δεσμοί μεταξύ των Ιωαννίνων και του Ισραήλ, λόγω της σημαντικής εβραϊκής κοινότητας της πόλης.

Τα πρώτα αποτελέσματα της προβολής της Ηπείρου στο Ισραήλ έγιναν εμφανή ήδη από το καλοκαίρι του 2012, δεδομένου ότι σημειώθηκε σημαντική αύξηση τουριστών από τη συγκεκριμένη χώρα, τόσο στα παράλια, όσο και στα Ιωάννινα και τους ορεινούς όγκους.

Όπως κάθε χρόνο, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει δωρεάν τους επαγγελματίες του τουρισμού, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία (Διοικητήριο – γρ.143 και τηλ.26510-87143) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More