<--! -->

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΣ Γιαννινα-Φωστηρας 2-0 για την προκριση στους "8" του Κυπελλου

Εύκολο έργο είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Πέμπτης (10/1) στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων", καθώς νίκησε με 2-0 τον Φωστήρα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και πήρε τη νίκη με τα τέρματα του Τσουκαλά και του Ντε βινσέντι. Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου η ρεβάνς στο γήπεδο του Ταύρου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή της αναμέτρησης πήρε τα ηνία προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 14', ο Νικλητσιώτης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή έκανε το γύρισμα αλλά ο Μπούμπας τελευταία στιγμή έδιωξε μπροστά από τον Βίλα., ενώ στο 16' το σουτ του Γεωργίου έφυγε άουτ.

Λίγο αργότερα στο 23', από το σουτ του Νικλητσιώτη ο Πενταραύκης έδιωξε την μπάλα, ενώ στο 38' ο ΠΑΣ έφτασε πολύ καοντά στον γκολ.

Ο Ντε Βινσέντι έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, γύρισε στον Νικλητσιώτη ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Τελικά στο 40' η υπεροχή της ομάδας της Ηπείρου καρποφόρησε. Ο Τσουκαλάς έκανε μια ωραία ενέργεια μέσα στη μεγάλη περιοχή, βρήκε χώρο δοκίμασε και το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Μπότου για το 1-0.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Βίλα έκανε το σουτ με τον Μπότο αυτή τη φορά να μπλοκάρει την μπάλα.

"Καθάρισε" οι Ντε Βινσέντι

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα έγιναν πιο εύκολα για τον ΠΑΣ, όταν ο Ντε Βινσέντι, πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 48' με κοντινή προβολή.

Στο 51' από το σουτ του Βίλα γο Μπότος απέκρουσε την μπάλα, ενώ στο 57' η κεφαλιά του Οικονόμου έφυγε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Μιχαήλ στο 61', αλλά και το σουτ του Ντε Βινσέντι από καλή θέση στο 64'.

Ο Φωστήρας έγινε απειλητικός στο 69' με το σουτ του Κάμπα να φεύγει άουτ, ενώ στο 74' ο Μπότος είπε και πάλι "όχι" στο σουτ του Βίλα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΣ να επικρατεί με 2-0 και να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο διαιτητής του αγώνα Δελφάκης (Αρκαδίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Οικονόμου, Βίλα, Ντε Βισέντι, Μπούμπα και Παραρά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Tαμπάσης, Λίλα, Τσουκαλάς (83' Kεϊτά), Οικονόμου, Ντε Βινσέντι (75' Γιάχος), Κολοβέτσιος, Ντάσιος, Βίλα, Νικλητσιώτης, Γεωργίου (65' Ίλιτς), Μιχαήλ.

Φωστήρας: Μπότος, Μπιλίτσης, Πενταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (78' Καλλέργης), Τασούλης, Βαβάτσικος (67' Παντέλης), Μπούκουρης, Κούτρος (69' Στάμος), Κάμπας.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More