<--! -->

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Πεντε επιλεκτοι του Ν.Ο.Ι. στο Σχινια για κοινοβιο της Εθνικης Ομαδας


Το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθεί από τις 12 ως τις 18 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα. Από την Εθνική έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σ’ αυτό 22 συνολικά επίλεκτοι αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Ενός σωματείου που παραδοσιακά προσφέρει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο αριθμό αθλητών για τις ομάδες του εθνικού μας συγκροτήματος.

Στο πρώτο αυτό κοινόβιο λοιπόν έχουν προσκληθεί από τους ομοσπονδιακούς προπονητές να λάβουν μέρος πέντε αθλητές του Ν.Ο.Ι.. Πρόκειται για τους τέταρτους Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα, για την Λένα Διαμάντη, τον Θανάση Τσιάλιο και τον Κώστα Μαγκλάρα. Στο κοινόβιο δεν μπορεί να συμμετάσχει ένας ακόμη σημαντικός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, ο Αποστόλης Λαμπρίδης, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει την στρατιωτική του θητεία.

Την ευθύνη του προπονητικού κοινοβίου θα έχει ολόκληρο το  τεχνικό τιμ της ΕΚΟΦΝΣ με επικεφαλής το Τζιάνι Ποστιλιόνε. Οι αθλητές που κλήθηκαν σ’ αυτό συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More