<--! -->

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Κρουαζιεροπλοιο την Τριτη στο Λιμανι της Ηγουμενιτσας

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «SEABOURN ODESSEY», σημαίας Μπαχάμες με 450 επιβάτες. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα της εταιρίας, το πλοίο θα προσδέσει στο λιμάνι στις 08:00 π.μ. και θα αναχωρήσει απ’ αυτό στις 18:00 μ.μ.

Πέραν των εκδρομών που θα πραγματοποιηθούν στα Μετέωρα, στον Αρχαιολογικό χώρο της Κασσιόπης στην Πρέβεζα, Πάργα και στον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης σημαντικότατο μέρος των επιβατών θα παραμείνουν στην πόλη. Ο ΟΛΗΓ προετοιμάζει σεμνή εκδήλωση υποδοχής στους επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου.

Η παρουσία του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι είναι ιδιαίτερα σημαντική και ενθαρρυντική στην προσπάθεια της εταιρίας για ένταξη της Ηγουμενίτσας στους σημαντικούς προορισμούς κρουαζιέρας της Μεσογείου. Η εταιρία SEABOURN έχει ήδη δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει εντάξει το λιμάνι μας στους προορισμούς της για το έτος 2013. Συγκεκριμένα, η SEABOURN κατά την επόμενη τουριστική περίοδο θα πραγματοποιήσει 11 κατάπλους στην Ηγουμενίτσα.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More