<--! -->

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΣ Γιαννινα - Λεβαδειακος 1-0 για την 5η Αγων. της Super League

Τρίποντο-ανάσα για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, που σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μπορεί να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Χρυσός σκόρερ ο νεαρός Κοροβέσης, που έκανε ιδανικό ντεμπούτο, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στις αρχές του β' ημιχρόνου και ενώ νωρίτερα ο Ιλιτς είχε αστοχήσει σε πέναλτι. Ο Λεβαδειακός είχε καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο α' μέρος, αλλά δεν τα κατάφερε και το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου υποχρεώθηκαν στην τρίτη του φετινή ήττα.

Μόνο το γκολ έλειψε από το α' μέρος στους Ζωσιμάδες με τις δύο ομάδες να σπαταλούν σημαντικές ευκαιρίες για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά τελικά να μένουν στο μηδέν. Ο ΠΑΣ είχε μία ελαφρά υπεροχή, αλλά ο Λεβαδειακός ήταν αυτός, που δημιουργούσε πιο εύκολα τις προϋποθέσεις για να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ναπολεόνι και Λισγάρας απείλησαν στο 20' και το 23', ενώ ο Βασιλείου έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Παράσχου όταν από μπαλιά του Πόι "πάρε βάλε" αστόχησε από τα δύο μέτρα στο 41'. Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους απάντησαν στις πρώτες ευκαιρίες με τον Βίλα στο 33', ενώ ο Ιλιτς στο 45' αστόχησε από την άσπρη βούλα, πλασάροντας άουτ.

Οι παίκτες του Χριστόπουλου μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, έψαξαν το γρήγορο γκολ και τελικά δικαιώθηκαν. Ο Λίλα στο 49' αστόχησε, αλλά ο Κοροβέσης στο 53' εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Γεωργίου και την αμυντική αδράνεια του Λεβαδειακού και από κοντά άνοιξε το σκορ, συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ με γκολ.

Οι βοιωτοί βγήκαν άμεσα στην επίθεση, ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, κλείνοντας τους διαδρόμους. Ο Βασιλείου στο 68' βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό. Με εξαίρεση μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις, που προήλθε από λάθος του Φεγκρούς, αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστική απειλή για την εστία του Φεγκρούς, καθώς οι γιαννιώτες αμύνθηκαν σωστά και μαζικά, κρατώντας τελικά τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More