<--! -->

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Πανθρακικος - ΠΑΣ Γιαννινα 0-3 για την 7η Αγων. της Super League

Πολύ εύκολα και παίζοντας έξυπνα τις αντεπιθέσεις, τα Γιάννενα πέρασαν... αέρα από την έδρα του Πανθρακικού επικρατώντας με το ευρύ 0-3.

Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στον αγώνα χάρη σε γκολ του Ίλιτς στο 9'. Μεγάλη ευθύνη φέρει ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Αντίλοβιτς, καθώς δεν εκτίμησε σωστά τη πορεία της μπάλας στη σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο παίκτης του ΠΑΣ και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Πανθρακικός πίεσε και κέρδισε πέναλτι στο 24' αλλά ο Φεγκρούς απέκρουσε την εκτέλεση του Βαϊρουά κι έτσι οι γηπεδούχοι πέταξαν την ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Στο 45', τα Γιάννενα έπαιξαν τέλεια την αντεπίθεση και με τον Τσουκαλά έκαναν το 0-2 στην εκπνοή, σχεδόν, του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ωστόσο, μπήκε αποφασισμένη στο 2ο ημίχρονο να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και πίεσε πολύ τα Γιάννενα, έχοντας αρκετές καλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Ο Κυβελίδης, που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μελλίση στο ημίχρονο ήταν ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών της ομάδας της Κομοτηνής αλλά ο Φεγκρούς τον σταμάτησε σε 2-3 περιπτώσεις. Η ομάδα του Γιάννη Χροστόπουλου, παίζοντας πολύ έξυπνα την τακτική των αντεπιθέσεων όπως και στο 1ο μέρος, κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Κοροβέση και να τελειώσει, ουσιαστικά, το παιχνίδι στο 73'.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας των Ιωαννίνων που απομακρύνεται απ'την επικίνδυνη ζώνη φτάνοντας τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Μελίσσης (45’ Κυβελίδης), Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Βαϊρουά (74’ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Οικονόμου (54’ Κεϊτά), Μιχαήλ, Βίλα, Λίλα, Γεωργίου (67’ Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς, Ίλιτς (81’ Γιάκος), Κοροβέσης

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More