<--! -->

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Για ακομη μια χρονια η Συνεταιριστικη Τραπεζα Ηπειρου αρωγος στην προσπαθεια του ΠΑΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη μια σεζόν, με την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου.

Έπειτα από συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. & τον Γενικό Διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, και αφού κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές από το Δ.Σ., οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τη συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Γενικός Δ/ντης κ. Πασχάλης Μόσχογλου  έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: "Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε και φέτος την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, στην ομάδα των απανταχού Ηπειρωτών, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο, τον Γεν. Δ/ντη και όλα τα μέλη του Δ.Σ της Τράπεζας για την εμπιστοσύνη τους στο έργο μας να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική με ήθος, αξιοπρέπεια και περηφάνια, αξίες που χαρακτηρίζουν τους απανταχού Ηπειρώτες . Η αναπτυξιακή πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, της Τράπεζας που είναι δίπλα στον Ηπειρώτη καθημερινά στις δυσκολίες του, προϋποθέτει την ενδυνάμωσή και υποστήριξη της ενεργά από όλους εμάς του Ηπειρώτες και τους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!"

Για λογαριασμό της Τράπεζας Ηπείρου ο Γενικός Δ/ντης κ. Βασίλης Τσουκανέλης δήλωσε: "Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στέκεται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια δίπλα στην ομάδα όλων των Ηπειρωτών, στον αγαπημένο μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Παρά την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία αναγνωρίζοντας τη συμβολή της ομάδας στο κοινωνικό αλλά και οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, θεωρεί υποχρέωση της να συμβάλλει στη νέα προσπάθεια συμμετέχοντας και φέτος στο χορηγικό πρόγραμμα της. Με ομόφωνη λοιπόν απόφαση του Δ.Σ συμμετέχουμε στην εφετινή προσπάθεια του ΠΑΣ και καλούμε όλους τους Ηπειρώτες να κάνουν το ίδιο πυκνώνοντας στις τάξεις της ομάδας μας, αλλά και της τράπεζας μας. Θα μας δοθεί έτσι η δυνατότητα να υποστηρίξουμε ακόμη πιο ενεργά κάθε  αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More