<--! -->

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσα «κουπια» στην ελληνικη τετρακωπο στο Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η ελληνική τετράκωπος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας που ολοκληρώνεται σήμερα στο Βαρέζε. Το ελληνικό πλήρωμα, αποτελούμενο από τ' αδέλφια Γκουντούλα -Απόστολο και Νίκο- και τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα πέρασε πρώτο το γραμμή του τερματισμού στον τελικό με χρόνο 5:56.03. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ρουμανία (5:57.37) και το χάλκινο η Σερβία (5:58.72).

Αργότερα σήμερα ένα μετάλλιο θα διεκδικήσουν οι «χάλκινες» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου, στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών και οι Παναγιώτης Μαγδανής, Σπύρος Γιάνναρος, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών.

Την 8η θέση κατέλαβαν στη δίκωπο, οι Κωνσταντίνος Χρηστομάνος και Απόστολος Λαμπρίδης, καθώς στον «μικρό τελικό» για τις θέσεις 7-11 τερμάτισαν 2οι με χρόνο 6:46.31.

Την 10η θέση κατέλαβαν οι Ελένη Διαμαντή και Κατερίνα Νικολαϊδου, έχοντας τον 4ο καλύτερο χρόνο (7:18.71) στον «μικρό τελικό» στο διπλό σκιφ για τις θέσεις 7-10.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More