<--! -->

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Επτα αθλητες του Ν.Ο.Ι. ετοιμαζονται για το Βαλκανικο Πρωτ/μα Κωπηλασιας

Ιδιαίτερα υψηλό είναι το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και αυτό αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά φέτος. Πριν λίγες ημέρες δέκα Γιαννιώτες κωπηλάτες έλαβαν μέρος στις δοκιμασίες που διεξήγαγε η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ) στην Καστοριά.

Σκοπός της διοργάνωσης να επιλεγούν αθλητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Αυγούστου στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Στις δοκιμασίες συμμετείχαν είκοσι περίπου σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 80 αθλητές. Τελικά από την ΕΚΟΦΝΣ επελέγησαν 39 κωπηλάτες των κατηγοριών Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων, οι οποίοι συμμετέχουν αυτές τις ημέρες σε προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας στην Καστοριά και θα στελεχώσουν τα πληρώματά της για τους αγώνες του Βαλκανικού.

Από τα δέκα Γιαννιωτόπουλα επελέγησαν, χάρη στις εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις τους, επτά αθλητές προκειμένου να συμμετέχουν στο κοινόβιο της Καστοριάς και να ετοιμαστούν για την Βουλγαρία. Δηλαδή το ένα πέμπτο του συνόλου των αθλητών που παρέμειναν για το κοινόβιο της Εθνικής ανήκει στο δυναμικό του Ν.Ο.Ι.! Πρόκειται για τους Γιάννη Ζήση, Μιχάλη Παπατσίμπα, Θανάση Τσιάλιο, Κώστα Μαγκλάρα, Κατερίνα Ζέρβα, Ξανθή Κολτσίδα και Βασιλική Ζυγούρα.
Στις πρόσφατες δοκιμασίες συνόδευσαν τους Γιαννιώτες κωπηλάτες ο γενικός γραμματέας του Ν.Ο.Ι. κ. Θωμάς Βαρδάκας και ο προπονητής Παναγιώτης Μανούρης. Σε δηλώσεις του ο κ. Μανούρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών, τονίζοντας πως «τα παιδιά πέτυχαν το αναμενόμενο με βάση την προσπάθεια και τις προπονήσεις που έκαναν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είμαστε σίγουροι ότι θα αντιπροσωπεύσουν επάξια το Ν.Ο.Ι. και την Ελλάδα στους επικείμενους Βαλκανικούς αγώνες».

***
Η ΕΚΟΦΝΣ συγχαίρει το Ν.Ο.Ι. για τον Θανάση Τσιάλιο
Τα συγχαρητήριά της προς το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την κατάκτηση από τον αθλητή του Θανάση Τσιάλιο του ασημένιου μεταλλίου στη Δίκωπο άνευ, κατά το πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κωπηλασίας με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. κ. Σωτήρη Στάμο. Την επιστολή υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς και ο Γεν. Γραμματέας Αντώνης Αργυρίου, οι οποίοι, μεταξύ άλλων εκφράζουν την ευχή η επιτυχία να ακολουθεί τον Γιαννιώτη πρωταθλητή σε όλη την επόμενη κωπηλατική του πορεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More