<--! -->

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΑΣ Γιαννινα-Πλατανιας 0-0 στην πρεμιερα της Super League

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και να κάνουν πολλά λάθη κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής/ Βοηθοί: Μάνταλος (Αθηνών)/ Γρεβένης (Χαλκιδικής), Ταρανάς (Αθηνών)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος (85' Κεϊτά), Μιχαήλ, Πάντος, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγλου (78' Τσουκαλάς), Ντε Βινσέντι, Τζάνης (67' Βίλα), Γεωργίου.

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Κανακούδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Τζανής, Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς (71' Γκονσάλες), Ουντότζι (92' Μαρτσάκης), Αγκιλέρα, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος (93' Μιρτσέτα).

Κίτρινες κάρτες: Πατσατζόγλου (53' ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (76', ΠΑΣ Γιάννινα)-Ουντότζι (73', Πλατανιάς), Αγκιλέρα (77', Πλατανιάς), Ποτουρίδης (88', Πλατανιάς)

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακό, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 8' ο Κάλαϊτζιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Αναστασάκος μόνος πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να κάνει κάτι στην συνέχεια, αλλά από το σουτ του Ίλιτς στο 27' η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ο Κηπουρός μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Γεωργίου στο 30'.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 44' πάλι για τον ΠΑΣ, όταν ο Τζάνης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Κηπουρό να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Λίγο καλύτερος ο ΠΑΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν λίγο καλύτερος από τον Πλατανιά αλλά και πάλι, η ουσία έλειπε από το παιχνίδι.

Στο 55' ο Ντε Βινσέντι έκανε ένα δυνατό σουτ από αριστερά, με τον Κηπουρό να διώχνει με τις γροθιές και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Ο Πλατανιάς παίζοντας με αντεπιθέσεις προσπάθησε να απειλήσει στο 67', αλλά από το σουτ του Κάλαϊτζιτς η μπάλα έφυγε απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.

Στο 73' ο Ουντότζι σε μια από τις αντεπιθέσεις του Πλατανιά έπεσε στην περιοχή ζητώντας πέναλτι, αλλά δεν είχε δίκιο και σωστά ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης ήταν για τον Πλατανιά, όταν ο Γκονσάλες εκτέλεσε απευθείας φάουλ στις καθυστερήσεις με τον Φεγκρούς να διώχνει την μπάλα.

Μέχρι το τελευταίο "σφύριγμα" του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More