<--! -->

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Χωρις φαρμακα καρκινοπαθων ο ΕΟΠΥΥ στα Ιωαννινα

Το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στα Ιωάννινα ξέμεινε από συγκεκριμένα σκευάσματα και μάλιστα υψηλού κόστους τα οποία χρειάζονται επειγόντως για τη θεραπεία τους δεκάδες καρκινοπαθείς της περιοχής.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Χρήστος Γρίβας καθώς ήδη έχει σταλεί σχετική επιστολή στον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ με την οποία ζητείται η παρέμβασή του για την επίλυση αυτού, του πολύ σοβαρού προβλήματος.

Από το τοπικό φαρμακείο έχουν γίνει έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια τους όμως το πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και της προμηθεύτριας εταιρίας.

«Συνάδελφοι μας ,που είναι αναγκαίο για την υγεία τους να κάνουν και καθημερινή χρήση των εν λο΄γω σκευασμάτων εδώ και ημέρες δεν τα παίρνουν, με ότι αυτό σημαίνει.

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ σας απευθύνει έκκληση, να προβαίνετε άμεσα σε κάθε ενεργεία και προς κάθε κατεύθυνση, για την προμήθεια και αποστολή στο φαρμακείο Ιωαννίνων των απαραιτήτων φαρμάκων, πριν την ύπαρξη δραματικών επιπτώσεων στην υγεία των ασφαλισμένων», σημειώνεται στην επιστολή.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More