<--! -->

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Προωθητικες ενεργειες για το κρασι

Την εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του έργου «WINE-NET», το οποίο εγκρίθηκε στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης έργων του διασυνοριακού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013», πραγματοποιεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ, στα γραφεία της η «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. ως επικεφαλής εταίρος με τη συμμετοχή των υπολοίπων εταίρων του Προγράμματος. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.240.500,00 € και σε αυτό συμμετέχουν από την Ελλάδα: η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (Συντονιστής Εταίρος), η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Κόνιτσας και από την Ιταλία: ο Δήμος Cellino San Marco και ο Δήμος Guagnano της Περιφέρειας Απουλίας στη Νότια Ιταλία.

Το έργο «WINE-NET» έχει ως στόχο του την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς μέσω της ανάπτυξης της παραδοσιακής αμπελουργίας-οινοποιίας και του οινοτουρισμού.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2013, περιλαμβάνεται η σύνταξη μελετών για την τοπική παραδοσιακή αμπελουργία, την παραγωγή προϊόντων αμπέλου και την ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών αμπέλου.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More