<--! -->

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ανακοινωση του Δημου Ιωαννιτων για τους τουριστες στο Σπηλαιο του Περαματος

Δημοσιεύματα περί εγκλωβισμού τουρισμών στο Σπήλαιο Περάματος με ευθύνη των ξεναγών απέχουν πολύ από τα πραγματικά γεγονότα και αποσκοπούν μόνο στη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.

Χθες, στις έξι περίπου το απόγευμα, δύο άτομα, παραβιάζοντας την είσοδο του Σπηλαίου, το οποίο είχε κλείσει από τις πέντε, εισήλθαν στο εσωτερικό του.

Μετά την παραβίαση η εξωτερική πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για δέκα λεπτά περίπου. Ξεναγός που ενημερώθηκε για το συμβάν, επέστρεψε, ξεκλείδωσε και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά εξήλθαν οι δύο τουρίστες που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δουν το Σπήλαιο.

«Το Σπήλαιο Περάματος λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο με συγκεκριμένο ωράριο. Η είσοδος των επισκεπτών στο Σπήλαιο γίνεται υποχρεωτικά και μόνο με ξεναγό. Ο ξεναγός τους συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή και τους οδηγεί πάντα στην έξοδο. Κάθε χρόνο επισκέπτονται το Σπήλαιο περισσότεροι από εκατό χιλιάδες τουρίστες. Ποτέ δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα κι όλοι φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Σπηλαίου Κώστας Γκόγκος.

1 σχόλια:

δηλαδή μας λένε ότι είναι τοοοοοοσο μεγάλη η ασφάλεια , που μπορεί να μπει όποιος θέλει αφού έχουν κλειδώσει τις πόρτες

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More