<--! -->

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ευχες του Ν.Ο.Ι. σε Γ. Τσιλη και Γ. Τζιαλλα για την Ολυμπιαδα

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Σωτήρης Στάμος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την συμμετοχή των δύο πρωταθλητών του Ν.Ο.Ι. Γιάννη Τσίλη και Γιώργου Τζιάλλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Ενόψει της έναρξης του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος σε παγκόσμιο επίπεδο που θα διεξαχθεί εντός των ημερών στο Λονδίνο, δηλαδή των Ολυμπιακών Αγώνων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου εκφράζει προς τους δύο εξαίρετους αθλητές του Ν.Ο.Ι., τον Γιάννη Τσίλη και το Γιώργο Τζιάλλα, που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες, τις πιο θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία.
Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας, που εκπροσωπούν σ’ αυτή την Ολυμπιάδα το Ν.Ο.Ι., τα Γιάννενα, την Ελλάδα ολόκληρη και πιστεύουμε ότι, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, σύντομα θα τους υποδεχθούμε στην πόλη μας όπως τους αξίζει και θα γιορτάσουμε τις επιτυχίες τους».

***

Ο Στ. Καλογιάννης συγχαίρει το  Ναυτικό Όμιλο για τις επιτυχίες του

Τα συγχαρητήριά του προς το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την ανάδειξή του για μία ακόμη χρονιά ως Πολυνίκη και Πρωταθλητή Ελλάδος στην Κωπηλασία εκφράζει με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. κ. Σωτήρη Στάμο ο Γιαννιώτης αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σταύρος Καλογιάννης.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει στην επιστολή του, «η νέα μεγάλη επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και των αθλητών του, στην Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που έγινε στην λίμνη Παμβώτιδα, μας κάνει όλους περήφανους.

Θερμά συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου στους αθλητές, στους προπονητές, στη διοίκηση του σωματείου και στους γονείς των αθλητών, που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια στον ιστορικό Ναυτικό μας Όμιλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More