<--! -->

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Στ. Καλογιαννης: Στο προσκηνιο το Ρυθμιστικο Ιωαννινων

Το Ρυθμιστικό Σχέδιο Ιωαννίνων επαναφέρει ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης, με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Στ. Καλαφάτη.

Στην επιστολή του ο Σταύρος Καλογιάννης αναφέρεται αρχικώς στο ιστορικό του Ρυθμιστικού, το οποίο ξεκίνησε το 2004 όταν ο ίδιος είχε αναλάβει καθήκοντα του Υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ, με αρμοδιότητα τη Χωροταξία και το Περιβάλλον.

Τονίζει ότι το Ρυθμιστικό Σχέδιο Ιωαννίνων, με ενσωματωμένες τις τεκμηριωμένες προτάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ, αναλύει το μακροπρόθεσμο όραμα για τα «Ιωάννινα ως ανοιχτή πόλη, ευρωπαϊκή λειτουργική αστική περιοχή, κέντρο διοίκησης και κόμβο ανάπτυξης».

Στο πλαίσιο προώθησης του Ρυθμιστικού, ο Σταύρος Καλογιάννης συναντήθηκε στο Υπουργείο με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ρυθμιστικού Ιωαννίνων κ. Κώστα Τζιμογιάννη με τον οποίο συζήτησαν για την πορεία θεσμοθέτησης του Ρυθμιστικού. Ο Σταύρος Καλογιάννης υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση για την προώθηση του Ρυθμιστικού και στο πλαίσιο αυτό ορίστηκε για τις επόμενες ημέρες συνάντησή τους με τον αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Στ. Καλαφάτη.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More