<--! -->

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

«Ασημενια» η Διαμαντη στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Νεων

Μια νέα γενιά πρωταθλητών που αναμένεται τα επόμενα χρόνια να αφήσουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στο χώρο της διεθνούς Κωπηλασίας, εκκολάπτεται στις τάξεις το Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Ανάμεσα στους νέους Γιαννιώτες κωπηλάτες που ήδη ξεχωρίζουν είναι οι Ελένη Διαμάντη και ο Αποστόλης Λαμπρίδης. Με τις εμφανίσεις τους στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών, που διεξήχθη στη Λιθουανία, τα δύο Γιαννιωτόπουλα επιβεβαίωσαν το επίπεδό τους, αλλά και τις υψηλές προσδοκίες του Ν.Ο.Ι. και φυσικά των προπονητών τους για τη συνέχεια.

Η Διαμάντη κατόρθωσε να ανέβει στο βάθρο, κερδίζοντας παρέα με την Κατερίνα Νικολαΐδου το ασημένιο μετάλλιο στο Διπλό Σκιφ. Πρώτο κατετάγη το Σκιφ της Αυστρίας. Η Δίκωπος άνευ με τον Λαμπρίδη κατετάγη στην έκτη θέση των καλύτερων πληρωμάτων του κόσμου.

Σε δηλώσεις της αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος και τη μεγάλη επιτυχία της η Ελένη Διαμάντη, η οποία για πρώτη χρονιά φέτος  έτρεξε στην κατηγορία των αθλητών κάτω των 23, δήλωσε πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη. «Κάναμε το αδύνατο δυνατό, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε τη διάκριση. Δδεν καταφέραμε να κερδίσουμε και τις Αυστριακές αντιπάλους μας και να πάρουμε το χρυσό, όμως και πάλι το ασημένιο μετάλλιο είναι μία μεγάλη επιτυχία για μας», υπογράμμισε η Γιαννιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Τόσο η Διαμάντη όσο και ο Αποστόλης Λαμπρίδης θα συνεχίσουν τώρα την προετοιμασία τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More