<--! -->

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δημοσια Συζητηση αναφορικα με τις διαδικασιες συστασης συνεργατικων σχηματισμων

Η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία με εταίρους από τη Μεσόγειο, συμμετέχει στην υλοποίηση του έργου διακρατικής συνεργασίας «ICS – SMEs and Cooperative Economy for Local Development» που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα MED 2007-2013.

Γενικός στόχος του έργου είναι η ενίσχυση των καινοτομικών δυνατοτήτων των συνεταιριστικών επιχειρήσεων στους κλάδους αλιείας, γεωργίας, τουρισμού και περιβάλλοντος, καθώς επίσης και η προώθησή τους στις διεθνείς αγορές.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει δημόσια συζήτηση αναφορικά με τις διαδικασίες σύστασης συνεργατικών σχηματισμών (clusters) των συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ηπείρου. Η συζήτηση έχει στόχο την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων σχετικά με τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για την ενίσχυση της δημιουργίας συνεργατικών σχηματισμών (clusters) συνεταιρισμών στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15/6/2012 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΠΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ (Ν. Ζέρβα 28-30, Ιωάννινα β' όροφος- τηλ 2651034054).

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More