<--! -->

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Με διασυλλογικους αγωνες ο Ν.Ο.Ι. εγκαινιασε το Στιβο Κωπηλασιας

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της επανακατασκευής του, εγκαινιάστηκε ο Στίβος Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ με διασυλλογικούς αγώνες! Τους αγώνες διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, τα πληρώματα του οποίου βρέθηκαν αντιμέτωπα με εκείνα του Ναυτικού Ομίλου Ηγουμενίτσας.

Ο Όμιλος της Θεσπρωτικής πρωτεύουσας έλαβε μέρος στη διοργάνωση με 30 αθλητές, ενώ ο Ν.Ο.Ι. έριξε στη «μάχη» 60 Γιαννιώτες κωπηλάτες και τελικά κυριάρχησε… κατά κράτος! Από τις 12 κούρσες που έγιναν στην Παμβώτιδα ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κέρδισε τις 11, αφήνοντας μόνο μία για το Ν.Ο. Ηγουμενίτσας.

Σε δηλώσεις του με αφορμή τους πρόσφατους αγώνες ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των αθλητών του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η διοργάνωση ήταν για τον Όμιλό μας μία πρόβα τζενεράλε, μία καλή ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται τα πληρώματά μας,  ενόψει της β΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στα Γιάννινα στις 21 και 22 Ιουλίου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More