<--! -->

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Συλληψη δυο ατομων με πανω απο 167 κιλα κανναβης

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας,   ένας 58χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας,  για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια και διακίνηση παραπάνω από (167) κιλών κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,  προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 58χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -77- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -85.556- γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 58χρονος είχε παραλάβει την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών  από «καβάτζα» σε αγροτική περιοχή κοντά στην πόλη της Παραμυθιάς, όπου και βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε θάμνους και χόρτα, άλλα -74- δέματα με κάνναβη, βάρους -82.328- γραμμαρίων.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών διαπιστώθηκε επίσης  ότι  30χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη στην ίδια περιοχή, επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο και λειτουργούσε σαν προπομπός του  58χρονου.

Τα δύο οχήματα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών καθώς και  τρία  (3) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό λοιπών εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More