<--! -->

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννινα για την αδειοδοτηση απο την ΕΠΟ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ενημερώνει τους φιλάθλους της οτι σύμφωνα με ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,

εγκρίθηκε ο φάκελος που είχε κατατεθεί για την αδειοδότηση της ομάδας μας, δίνοντας της έτσι την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA Lisence) για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, καλεί τους φιλάθλους της όπως στο εξής να μην λαμβάνουν υπ' όψιν και παρασύρονται, από ανεύθυνα δημοσιέυματα, που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της και να δίνουν βάση μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, μιας και αυτές εκφράζουν τις θέσεις αλλά και ενέργειες της.

Προτεραιότητα πλέον της διοίκησης είναι η ενίσχυση της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, ώστε τη νέα σαιζόν να συμμετάσχει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο πρωτάθλημα της Super League. Γι'αυτόν τον σκοπό, ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες, τόσο για την ανεύρεση καινούριου προπονητή, όσο και ποδοσφαιριστών, που θα καταστήσουν την ομάδα καθ' όλα αναταγωνιστική την νέα περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίαση του εξέτασε όλους τους φακέλους των κάτωθι προς αδειοδότηση ΠΑΕ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

...ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Απόφασης 15/22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με παρόντες τους διαδίκους.

Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση.

Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA License) για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαϊου 2012.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More