<--! -->

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μεταλλιο και στη Λουκερνη θελουν οι Τσιλης – Τζιαλλας

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας στο Βελιγράδι, με την Ολυμπιακή Τετράκωπο άνευ των Ανδρών, ξανά στο βάθρο φιλοδοξούν ν’ ανέβουν και στη Λουκέρνη οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας.

Οι δύο Γιαννιώτες Κωπηλάτες βρίσκονται ήδη στην Ελβετία με την αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, όπου διεξάγεται το δεύτερο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Τετράκωπος με την οποία θα αγωνιστούν θα διεκδικήσει ένα δεύτερο διεθνές μετάλλιο για φέτος και, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τζιάλλας λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή από την Ελλάδα, «θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αν κι αυτή τη φορά ανέβουμε στο βάθρο, αφού μια καινούρια επιτυχία θα επιβεβαιώσει το πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε, σε σχέση και με τους αντιπάλους μας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου».

Οι αγώνες της Λουκέρνης ξεκινούν την Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν τη ερχόμενη Κυριακή.

Δεν πάει Λονδίνο η Ελένη Διαμάντη
Αφού προκρίθηκε με πολύ καλό χρόνο στον τελικό του Διπλού Σκιφ Γυναικών, η Ελένη Διαμάντη δεν κατόρθωσε να πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, τερματίζοντας στην 6η θέση του αγωνίσματός της με την Κατερίνα Νικολαΐου. Η 19χρονη πρωταθλήτρια του Ν.Ο.Ι. θα έχει την ευκαιρία να κάνει φέτος κι άλλες αγωνιστικές εμφανίσεις εκτός Ελλάδας, διεκδικώντας διακρίσεις και μετάλλια, ενώ μεγάλος της στόχος είναι οι Ολυμπιακοί του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More