<--! -->

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δηλωση Δ. Παπαγεωργιου, Υπ. Βουλευτη Πασοκ για τις εκλογες της 17ης Ιουνιου

Οι εκλογές  της 17 Ιουνίου , κατά κοινή ομολογία κρίνουν  το μέλλον  μας, το μέλλον των επομένων γενεών ,το μέλλον της χώρας.
      Eίναι μία κεφαλαιώδους και ζωτικής σημασίας εκλογική αναμέτρηση από την οποία θα κριθεί η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας σε μία προοδευτική κατεύθυνση που άρχισε ήδη να διαμορφώνεται στους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς.
  Πρόσφατα  αποτυπώθηκε  κατά τρόπο σαφή  η εντολή του λαού μας για  άμεση συγκρότηση κυβέρνησης   και  υπεύθυνες συγκλίσεις  και  συνεργασίες    με στόχο τις μεταρρυθμίσεις, την ανάπτυξη και  την  σταδιακή έξοδο από το μνημόνιο   .
   Στις   συνθήκες  αυτές  αναδεικνύεται  υπό κάθε έννοια  η  αναγκαιότητα ύπαρξης. λειτουργίας  και στήριξης ενός φερέγγυου  σοσιαλδημοκρατικού  φορέα , κορμού  της  δημοκρατικής παράταξης ο οποίος  θα εγγυηθεί  την   συγκρότηση  μίας  κυβέρνησης προοδευτικής κατεύθυνσης .
  Απαιτείται  η ύπαρξη  ενός φορέα υπευθυνότητας  που θα έχει την πολιτική  δυνατότητα  και την ευρωπαϊκή αποδοχή   για να   συνομιλεί ,  να συντονίζεται και να λειτουργεί  σε συνεργασία με τις αντίστοιχες δυνάμεις της Ευρώπης  για την Ευρώπη των πολιτών.
   Οι υγιείς, σκεπτόμενες, μεταρρυθμιστικές και  ειλικρινείς δυνάμεις  που  μπορούν  να εκφρασθούν από τις αρχές  του ΠΑΣΟΚ , της δημοκρατικής παράταξης  και  από το σοσιαλδημοκρατικό μέτωπο της Ευρώπης είναι ωρα να κινητοποιηθούν, να συγκροτηθούν και να εκφρασθούν. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ
 Λέμε:
 Ναι  στην Ευρωπαϊκή προοπτική  ως μονόδρομο αξιοπρεπούς επιβίωσης
 Ναι στην υπευθυνότητα ,την  ειλικρίνεια και  καθαρότητα απόψεων
 Ναι στην συνεργασία  τόσο στο εξωτερικό όσο  και στο εσωτερικό για την ασφάλεια και την σταθερότητα
 Ναι στην διεκδίκηση  ενός καλύτερου μέλλοντος  για τα παιδιά μας
 Λέμε
 Όχι στην   ακυβερνησία  την αβεβαιότητα  και την ανασφάλεια  .
 Όχι στον λαικισμό  και  στην ανιστόρητη απομόνωση της χώρας μας
 Όχι στον σχεδιασμό  του μέλλοντός με αποτυχημένες  συνταγές ,υλικά  και κλίμα  του παρελθόντος.
 Σε αυτό το  περιβάλλον του ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ  η  συμμετοχή  και η συστράτευση μου με όλες μου τις δυνάμεις στον εκλογικό αγώνα από την τελευταία  και τιμητική για μένα θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί επιλογή συνέπειας, ειλικρίνειας  και αγωνίας για το αύριο. 
 Την στάση μου αυτή,  ιδιαίτερα τώρα στην δύσκολη συγκυρία, υπαγορεύουν  η δική μου  πολιτική αντίληψη για την συμμετοχή στα κοινά, αλλά και η συνέπεια και συνέχεια στον κώδικα  των αξιών που υπηρετώ  σε όλη μου την πορεία .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More