<--! -->

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Επισκεψεις Σαμαρα, Βενιζελου και Καστανιδη στα Ιωαννινα

Πυκνώνουν τις επόμενες μέρες στην Ήπειρο, οι επισκέψεις αρχηγών και στελεχών κομμάτων καθώς και κεντρικές ομιλίες τους εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Σήμερα θα επισκεφθεί την Άρτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Από το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στα Γιάννινα, όπου λίγο μετά τις 14:00 θα επισκεφθεί τη Γαλακτοκομική Σχολή και μία ώρα αργότερα θα συμμετέχει σε σύσκεψη φορέων με αντικείμενο την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Στο μεταξύ η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην περιοχή και την διοργάνωση της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Du Lac στις 19.30 την Κυριακή 22 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της «Κοινωνικής Συμφωνίας», Χάρης Καστανίδης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Γιάννινα, σήμερα Παρασκευή.

Στις 12.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον Δήμο Ιωαννιτών.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More