<--! -->

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σε εξελιξη οι ερευνες για τους δραστες της ληστειας στο Μετσοβο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στο Μέτσοβο Ιωαννίνων.

Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και έχοντας οι δύο από αυτούς οπλισμό, αφού προηγουμένως έσπασαν με βαριοπούλα τα ρολά και την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου, αφαίρεσαν από την βιτρίνα χρυσά κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι δράστες, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί, λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού από τον 57χρονο ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, πυροβολώντας στον αέρα. Ο 57χρονος, πυροβόλησε και αυτός στον αέρα για εκφοβισμό, με πιστόλι που κατείχε παράνομα.

Αργότερα εντοπίστηκε στην περιοχή της Χρυσοβίτσας εγκαταλειμμένο το όχημα των δραστών, το οποίο είναι μάρκας SUBARU και φέρει ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ εκτιμάται ότι οι δράστες διέφυγαν πεζοί στην ευρύτερη περιοχή.

Την ανάγκη να υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση στην Ήπειρο, υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε πρωτόγνωρα τα συμβάντα αυτά, όπως «πρωτόγνωρη είναι και η εποχή που βιώνουμε».  «Τα κυκλώματα είναι αδίστακτα και το κράτος πρέπει να κάνει αρκετή δουλειά. Περιμένω να δω τα αποτελέσματα», πρόσθεσε.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More