<--! -->

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Καλεσμα για συσπειρωση απηυθυνε ο Ευ. Βενιζελος απο τα Ιωαννινα

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από τα Ιωάννινα την Κυριακή. Με αφορμή την παρουσίαση του Οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «ανεφάρμοστες εξαγγελίες» και «εμπόριο ψευδαισθήσεων», ενώ σημείωσε ότι κάθε παρουσίαση στο Ζάππειο ανατρέπει την προηγούμενη.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε τη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για ντιμπέϊτ και είπε ότι σε περίπτωση που δεν γίνει θα είναι η πρώτη φορά μετά από μια μακρά περίοδο που ο κ. Σαμαράς θα υποβαθμίσει τον πολιτικό διάλογο και πολιτισμό.

Το αποτέλεσμα των εκλογών βρίσκεται στα χέρια της δημοκρατικής παράταξης, σε αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, είπε, και απηύθυνε κάλεσμα για συσπείρωση στις κάλπες υπογραμμίζοντας ότι αν επιβεβαιωθούν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων η χώρα θα οδηγηθεί σε πολιτικό αδιέξοδο.

Ο κ. Βενιζέλος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του συναντήθηκε με εκπροσώπους των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και με όλους τους υποψηφίους του κόμματός του από τους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More