<--! -->

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Εγκριθηκε η μελετη για την Οαση

Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων η μελέτη για την ανάπλαση του κτιρίου της Όασης. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη καθώς έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ηπείρου (Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπλασης) γεγονός που θα επιτρέψει στους κατοίκους των Ιωαννίνων να ανακτήσουν ένα κομμάτι από την ιστορία τους.

Η παρουσίαση της μελέτης στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου έγινε από τους μελετητές, μηχανικούς του Δήμου Ιωαννιτών, οι οποίοι εργάστηκαν υποδειγματικά.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΑΝΕΤΑΙ Γιώργος Παπαδιώτης, με δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και εξήρε την υπευθυνότητα όλων όσων δούλεψαν για την ολοκλήρωση της μελέτης.

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιωαννιτών και ιδιαίτερα την κ. Ζανέτ Ιωάννου αρχιτέκτονα-μηχανικό, την κ. Σοφία Γαλάνη πολιτικό μηχανικό, τον Γιώργο Οικονόμου και την Ειρήνη Αραμπατζή μηχανολόγους- ηλεκτρολόγους μηχανικούς, που εργάστηκαν με ζήλο και υπευθυνότητα για την ολοκλήρωση του συνόλου των μελετών. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Παπανικολάου, μηχανολόγο- μηχανικό, Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Χατζηκώστα για την πολύτιμη συνδρομή του στη μελέτη κλιματισμού του ιδιαίτερου κτιρίου της Όασης», σημειώνει ο κ. Παπαδιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More