<--! -->

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τριποντο και 8η θεση για τον ΠΑΣ Γιαννινα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο "Άγιαξ της Ηπείρου" πέρασε από το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη με τα γκολ των Τζάνη και Βίλα έφτασε έτσι στους 38 βαθμούς καταλαμβάνοντας έτσι την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο μέτριος στο τελευταίο ματς ΟΦΗ έμεινε στους 37 βαθμούς και στην 10η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να αξιοποιήσει την τελική του προσπάθεια. Από την άλλη ο ΠΑΣ πρόσεχε την αμυντική του λειτουργία, ενώ ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι των αντεπιθέσεων πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ενώ ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πολύ μέτριος.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης (65' Μπούρμπος), Σόουζα, Πίτσος, Βερόν, Τζόρντι Λόπεθ (68' Μπόντορ), Χόρχε Λόπεθ, Ουκάρ, Ζορμπάς (77' Νύκταρης), Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (68' Βάντερσον), Λίλα, Κυριάκος (57' Σκούφαλης), Γιάκος, Τζάνης (74' Ντε Βινσέντι), Γεωργίου, Βίλα.

Κίτρινες κάρτες: Πίτσος (77', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Τζάνης (63', ΠΑΣ Γιάννινα), Βίλα (72', ΠΑΣ Γιάννινα)

Ο MVP του αγώνα

Ο Τζάνης ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο παίκτης του συλλόγου της Ηπείρου σημείωσε το πρώτο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Ο αδύναμος κρίκος

Η αμυντική γραμμή του ΟΦΗ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΣ, αλλά και το γεγονός να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε ήταν ο αδύναμος κρίκος της αναμέτρησης.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More