<--! -->

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΠΑΣ... στη Σουπερ Λιγκ και του χρονου με νικη 2-1 επι της ΑΕΚ

Στη Σούπερ Λίγκα και τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες και εξασφάλισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 28ης ημέρας και το γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μπεσέρα (58'), Κυριάκος (84'), ενώ η Ένωση είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Βάντερσον στο 81'.

Οι πολλές απουσίες της ΑΕΚ έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΣ να ελέγξει απόλυτα το ρυθμό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, απειλούσαν "διακριτικά" και στο 53΄ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπεσέρα από τον Γεωργέα.

Ο διαιτητής όμως τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Αργεντινό μέσο. Ομως, λίγο αργότερα ο Μπεσέρα πήρε "εκδίκηση". Ο ποδοσφαιριστής που με τα κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει "κράτησε" την ομάδα του στην κατηγορία, έγραψε το 1-0 στο 58΄ με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι παίκτες του Αναστασιάδη δεν κινδύνευσαν καθόλου, αλλά στο 81΄ ο λάθος υπολογισμός του Βάντερσον μετά από σέντρα του Λεονάρντο, λίγο έλειψε να τους βάλει σε "μπελάδες". Ομως, στο 84΄ ο Τάσος Κυριάκος έδωσε στην ομάδα του τη νίκη, η οποία εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στη σούπερ λίγκα.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Κίτρινες: Πάντος, Μπεσέρα, Ντάσιος - Βάργκας, Μπουγαϊδης, Καράμπελας, Γεωργέας, Κλωναρίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι, Ζαμπρέλα (73΄ Τζάνης), Μπεσέρα (86΄ Ντάσιος), Κυριάκος, Γεωργίου, Βίλα (+90΄ Γιάκος)

AEK (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Κοντοές (68΄ Χοσέ Κάρλος), Γεωργέας, Λαγός (57΄ Φούντας), Βάργκας (73΄ Γκερέιρο), Καφές, Λεονάρντο, Κλωναρίδης, Μπέλεκ

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More