<--! -->

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

130 κιλα χασις… προσεκρουσαν σε εστιατοριο!

Εξαρθρώθηκε, μετά από αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ένας 46χρονος άνδρας και μια 49χρονη γυναίκα  καθώς και τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 37 και 20 ετών.

Το Σάββατο τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Δολιανών Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με δύο επιβαίνοντες.

Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα, λόγω υπερβολικής ταχύτητας  εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε  κλειστό εκείνη την ώρα κατάστημα (εστιατόριο) στο Καλπάκι Ιωαννίνων.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν να τραυματιστεί  ο 20χρονος συνοδηγός του οχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 121 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 130.585 γραμμαρίων ενώ ο 26χρονος  οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν επίσης δύο ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα), 46 και 49 ετών αντίστοιχα και ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διευκόλυναν ως προπομποί τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

[via]

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More