<--! -->

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανακοινωση της Ενωσης Υπαλληλων Φυλακης Ιωαννινων

Με λύπη ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο και το Διαδίκτυο ότι στις 24-3-2012  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων εξέδωσε δελτίο τύπου εις βάρος της Διεύθυνσης  του καταστήματός μας την οποία καταγγέλλει ότι δεν παραλαμβάνει κρατουμένους.

Σας ενημερώνουμε ότι η ανωτέρω καταγγελία είναι ψευδής ,διότι με έγγραφό μας είχαμε ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι η  Ένωση Υπαλλήλων Φυλακής Ιωαννίνων κατέρχεται σε απεργιακές κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων μας που αφορούν τόσο την ασφάλεια μας ως εργαζόμενους , την οικονομική μας εξαθλίωση και την μη καταβολή δεδουλευμένων προηγούμενων ετών, όσο και για τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων μας. Επίσης με το αριθμ. Πρωτ.78  έγγραφο μας τη Παρασκευή 23-3-2012 ενημερώσαμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  για την αναστολή των απεργιακών μας κινητοποιήσεων από την Δευτέρα 26-3-2012.

Είναι γνωστό σε όλους μας και περισσότερο στους κρατουμένους μας ο μεγάλος αγώνας που κάνουμε για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους.

Σκοπός μας με τις απεργιακές κινητοποιήσεις δεν ήταν η τιμωρία των κρατουμένων ούτε των Αστυνομικών οργάνων.

Πιστεύουμε ότι η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων θα έπρεπε να είναι στο πλευρό μας όπως στο πλευρό κάθε εργαζόμενου και όχι να μας πιέζουν οι Αστυνομικοί υπάλληλοι να σπάσουμε την απεργία.       

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΥΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                   ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More