<--! -->

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αναζητουνται οι δραστες της δολοφονιας του νεαρου Αφγανου

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα για να εντοπίσουν τρεις Αφγανούς που φέρονται ως οι δράστες της δολοφονίας του 21χρονου ομοεθνούς τους, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός την Δευτέρα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο ενός παλιού νυχτερινού κέντρου στην περιοχή Μάτσικα Ιωαννίνων.

Τα στοιχεία των δολοφόνων είναι γνωστά στην Αστυνομία και έχουν διαβιβαστεί στις υπηρεσίες όλης της χώρας, μαζί με τους αριθμούς από τις πινακίδες κυκλοφορίας Αττικής των τριών αυτοκινήτων με τα οποία συνήθως κινούνται. Από τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Ιωαννίνων, πρόκειται για μέλη κυκλωμάτων που διακινούν λαθρομετανάστες από την Ελλάδα προς την Ιταλία με αντάλλαγμα μεγάλα χρηματικά ποσά.

Φαίνεται ότι ο άτυχος νεαρός αποτελούσε εμπόδιο στα σχέδια των κυκλωμάτων και γι’ αυτό τον έβγαλαν από τη μέση. Η σορός του 21χρονου Αφγανού έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προσδιορίζεται ότι συνέβη το βράδυ της Κυριακής.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More