<--! -->

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Στο… φουλ οι «μηχανες του Ν.Ο.Ι. ενοψει Πανελληνιου Πρωταθληματος

Στο… φουλ δουλεύουν αυτή την περίοδο οι «μηχανές» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, καθώς μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 19 ως τις 22 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Στόχος του Ν.Ο.Ι. δεν μπορεί φυσικά να είναι κανένας άλλος απ’ την παραμονή του στην Κορυφή, όπως εξάλλου συμβαίνει εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια! Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η προετοιμασία των αθλητών του συνεχίζεται αυτές τις ημέρες με πολύ εντατικούς ρυθμούς και οι προπονήσεις τους στην Παμβώτιδα είναι καθημερινές και πάντα υπό την επίβλεψη της έμπειρης τεχνικής ομάδας του Ν.Ο.Ι..

Στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Ναυτικό Όμιλο ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος. «Κύριος στόχος μας και για φέτος είναι να κρατηθούμε στην πρώτη θέση πανελληνίως. Αριθμητικά θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε στους αγώνες περίπου 65 αθλητές όλων των κατηγοριών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις προπονήσεις που διεξάγονται αυτή την περίοδο τόσο στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. όσο και στην Παμβώτιδα ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι «κάθε μέρα που περνάει η ομάδα μας πάει και καλύτερα. Ελπίζουμε πως το διάστημα που απομένει ως την έναρξη του Πρωταθλήματος θα μπορέσουμε να πάρουμε το μέγιστο της απόδοσης των αθλητών μας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο φετινός χειμώνας ήταν δύσκολος, με ακραίες καιρικές συνθήκες, που δυσκόλεψαν τις προπονήσεις στη λίμνη. Έτσι, ο Ν.Ο.Ι. μέρα με τη μέρα καταβάλλει προσπάθεια να ετοιμάσει τα πληρώματά του ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Κοινόβιο Εθνικής Ομάδας

Στο μεταξύ, εντυπωσιακές επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. στον τρίτο και τελευταίο αγώνα αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Σχινιά. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας. Σ’ αυτό συμμετέχουν οι Γιαννιώτες αθλητές Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Χρήστος Κουτσιαύτης, Αποστόλης Λαμπρίδης, Ελένη Διαμάντη, Θανάσης Τσιάλιος, Κώστας Μαγκλάρας, Βασιλική Ζυγούρα και Ξανθή Κολτσίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More