<--! -->

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συνεργασια με τους πολιτες για καθαρη πολη

Εντατική είναι η προσπάθεια του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών για να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συμπολίτες.

Ωστόσο η μείωση του μόνιμου προσωπικού και η αδυναμία πρόσληψης συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, δημιουργούν αναπόφευκτα, προβλήματα.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι να μειώνονται οι βάρδιες της Κυριακής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλη την έκταση της πόλης.

Έτσι θα λειτουργεί μία βάρδια η οποία θα εξυπηρετεί κυρίως τα πολυσύχναστα και τουριστικά σημεία.

Από τον τομέα καθαριότητας του Δήμου γίνεται έκκληση προς τους συμπολίτες να αποφεύγουν τις Κυριακές την εναπόθεση σκουπιδιών ώστε να μην δημιουργούνται σωροί απορριμμάτων πέριξ των κάδων.

«Ζητούμε τη συνεργασία των συμπολιτών μας ώστε να διατηρήσουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο καθαριότητας στην πόλη. Θέλουμε επίσης την συνεργασία των επιχειρηματιών οι οποίοι πολύ συχνά ζητούν την επιείκεια του Δήμου όμως οι ίδιοι δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες του τομέα καθαριότητας. Έτσι συνεχίζουν να βγάζουν μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, δεν τις δένουν και συχνά τις σέρνουν από το κατάστημα μέχρι τον κάδο με αποτέλεσμα να τρυπούν και να δημιουργείται εστία μόλυνσης και στα πεζοδρόμια.

Απευθύνουμε έκκληση λοιπόν να πράξουν το αυτονόητο και να βοηθήσουν την προσπάθεια όσων εργάζονται πολύ σκληρά για την καθαριότητα της πόλης», σημειώνει σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More