<--! -->

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο «κατα φαντασιαν ασθενης» στο Καμπερειο απο τους «Αθεραπευτους»

Την αριστουργηματική κωμωδία – μπαλέτο «ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, παρουσιάζουν «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» στο Καμπέρειο Θέατρο, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα από τις 23 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, με ώρα έναρξης 9:15μ.μ. και τιμή εισιτηρίων 8€ και 5€ (μειωμένο). Τις Τετάρτες 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου λαϊκή απογευματινή, στις 8μ.μ., με γενική είσοδο 5€.

Όπως λένε, ξεκίνησαν ένα ακόμη μαγικό ταξίδι βουτώντας στη θάλασσα του γαλλικού κλασικισμού, με βάρκα το όνειρο ενός ανθρώπου, του Αργκάν, που έχει – όπως όλοι μας – την ανάγκη να τον αγαπούν… Κι αν δε το νοιώθει “αρρωσταίνει” και αναρωτιέται «αφού είμαι άρρωστος γιατί δε με προσέχουν;»… Όμως, η Τουανέτ, η πιστή του υπηρέτρια, που τον αγαπάει αληθινά, θα προσπαθήσει να του δείξει ό,τι δε μπορεί να δει από μόνος του… Η διασκευή, η σκηνοθεσία, καθώς και η μουσική επιμέλεια και σύνθεση είναι του Δημήτρη Παππά, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Γιωργίνας Παπαγεωργίου και οι χορογραφίες της Όλγας Παπαβασιλείου. Τους ρόλους ερμηνεύουν 30 ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές και χορευτές!

Επίσης, την Κυριακή 25η Μαρτίου στις 5:30μ.μ. και τις Κυριακές 1 Απριλίου και 8 Απριλίου στις 11:30π.μ. και στις 5:30μ.μ., «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» θα παίζουν στο Καμπέρειο Θέατρο το παιδικό θεατρικό έργο της Ειρήνης Μαρρά «ο Καλόκαρδος και η χρυσή ροδιά», με γενική είσοδο 6€.

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More