<--! -->

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Νεες τιμες για το παρκινγκ απο την 1η Απριλιου


Σε εφαρμογή τίθεται από την 1η Απριλίου η νέα τιμολογιακή πολιτική στο πάρκινγκ του Δήμου, στα Λιθαρίτσια. Με το νέο σύστημα βγαίνουν σημαντικά ωφελημένοι όλοι και κυρίως όσοι κάνουν καθημερινή χρήση.

Από το Δήμο τυπώθηκαν και θα διατίθενται στο φυλάκιο που βρίσκεται στην είσοδο του χώρου στάθμευσης δύο κάρτες μηνιαίας διάρκειας.

Η πρώτη κοστίζει πενήντα ευρώ και με αυτή ο κάτοχός της μπορεί να μπαίνει ελεύθερα στο πάρκινγκ μία φορά το πρωί ή το απόγευμα.

Η δεύτερη κοστίζει ογδόντα ευρώ και παρέχει τη δυνατότητα της ελεύθερης πρόσβασης στο πάρκινγκ για όσες φορές την ημέρα επιθυμεί ο χρήστης και για όσες ώρες χρειάζεται.

Οι αλλαγές στο τιμολόγιο είχαν προαναγγελθεί από τον Δήμαρχο, πριν από έναν μήνα περίπου, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου που είχε δώσει με τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Μωυσή Ελισάφ.

Περιλαμβάνεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσεων που υλοποιεί η δημοτική αρχή με στόχο να ανακουφίσει τους συμπολίτες, στο βαθμό που είναι εφικτό, από επιπρόσθετα οικονομικά βάρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More