<--! -->

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δοξα Δραμας - ΠΑΣ Γιαννινα 1-0 για την 23η Αγων. της Super League

Την τρίτη της νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια πέτυχε η Δόξα Δράμας, που επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο για την 23η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε μόνος στη 14η θέση της βαθμολογίας, μετά τη νίκη του Παναιτωλικού στη Ξάνθη και μπαίνει σε σοβαρές περιπέτειες, αφού πλέον είναι για τα καλά στη ζώνη του υποβιβασμού μαζί με τις Κέρκυρα και Δόξα.

Ολα τα λεφτά στο παιχνίδι ήταν το πρώτο επτάλεπτο, όταν σημειώθηκε το γκολ των τυπικά γηπεδούχων και χάθηκαν ακόμη δύο τεράστιες ευκαιρίες, από μία για κάθε ομάδα.

Στο 4' ο Κυβελίδης κέρδισε τις κόντρες, μπήκε μέσα στην περιοχή του Κηπουρού, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων τον σταμάτησε. Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά του Γεωργίου να βγει τετ-α-τετ με τον Ρόκα, μετά την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μπακαγιόκο, όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας έδιωξε ενστικτωδώς.

Τα παιδικά λάθη στις άμυνες και των δύο ομάδων δεν σταμάτησαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο 7' ο Κυβελίδης εκμεταλλεύτηκε το τραγικό διώξιμο του Ντε Βινσέντι και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΣ, που μόνο μία φορά έφτασε... μία ανάσα μακριά από την ισοφάριση. Ηταν το 51ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Λίλα βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, όμως κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ, σπαταλώντας μία μοναδική ευκαιρία.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι είχαν... κατασκηνώσει έξω από την περιοχή του Δαύκου, που αντικατέστησε στο 75' τον τραυματία Ρόκα, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο να σπάσουν την μαζική άμυνα της Δόξας, που πήρε το υπεροπολύτιμο τρίποντο στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Super League.

[via]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More