<--! -->

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινησαν ερευνες για τα επεισοδια με τους μαθητες στην παρελαση στα Ιωαννινα

Απαράδεκτα χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης στα Ιωάννινα για την 99η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης, με τους μαθητές που έκαναν απρεπείς χειρονομίες στους επισήμους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρέλασης, μαθητές από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασαν την εξέδρα των επισήμων γύρισαν, τους μούντζωσαν και φώναξαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Η υπουργός ανακοίνωσε ότι έχει δοθεί εντολή στους διευθυντές και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το πώς έγιναν τα επεισόδια αυτά, ώστε να καταλογιστούν ευθύνες, όπου υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδα.

«Το χθεσινό φαινόμενο είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι λύπησε βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Προσέβαλε μια εθνική ημέρα, το συμβολισμό μιας πόλης και προσέβαλε περισσότερο αυτούς που το έκαναν και όχι αυτούς στους οποίους απευθυνόταν» τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου.

«Ας αφήσουμε μακριά τα νέα παιδιά από όλες τις πολώσεις και τις συγκρούσεις, που έχουν πολλών ειδών χαρακτηριστικά. Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματικά οργίζονται και θυμώνουν περισσότερο από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Οι νέοι άνθρωποι, όμως, είναι αυτοί που εκφράζουν και το ήθος της Ελλάδας».

[via]

1 σχόλια:

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον,
η χούντα έχει ξεσκεπαστεί. Ποιος θα το πίστευε ότι θα βλέπαμε να καταλογίζονται ευθύνες "όπου υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδα" και για τις μούντζες... ζαβαρακατρέμια ξεφτίλες!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More