<--! -->

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις του Δημαρχου για την γαλακτοβιομηχανια «Δωδωνη»

Τη σταθερή θέση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» επαναδιατύπωσε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, με αφορμή τις κινητοποιήσεις στις οποίες προχωρούν οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου.

«Η Δωδώνη αποτελεί στήριγμα για την Ήπειρο. Διαφωνούμε κάθετα με την πώλησή της και επιμένουμε ότι μπορεί να βρεθεί τρόπος ώστε να περιέλθει στους κτηνοτρόφους, δηλαδή στους φυσικούς της φορείς. Είναι ο σημαντικότερος κρίκος για την τοπική οικονομία και φυσικά η Αγροτική Τράπεζα δεν πρόκειται να σώσει το χαρτοφυλάκιό της από τα έσοδα που θα εισπράξει από την πώληση της Δωδώνης», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος.

Σημείωσε δε ότι τέτοιου είδους ζητήματα δεν μπορούν να λυθούν με την παρουσία της αστυνομίας και κατασταλτικών μηχανισμών, αλλά μέσα από ψύχραιμη συζήτηση και διάλογο.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αποδοκιμασιών από μαθητές στη διάρκεια της παρέλασης υπογραμμίζοντας ότι δεν χρειάζονται διοικητικά ή πειθαρχικά μέτρα. Το ίδιο θα ζητήσει με παρέμβασή του και από το Υπουργείο Παιδείας.

«Είδαμε όλοι τι συνέβη και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται συζήτηση και μέθοδος για να πορευτούμε σε εποικοδομητικές σκέψεις και αναβάθμιση της ζωής μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

1 σχόλια:

«Είδαμε όλοι τι συνέβη και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται συζήτηση και μέθοδος για να πορευτούμε σε εποικοδομητικές σκέψεις και αναβάθμιση της ζωής μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Κι εμείς πιστεύουμε ότι τα πολιτικά πρόσωπα που κυβερνούσαν τη χώρα και την έφεραν σ'αυτή την κατάσταση από τους προέδρους της Δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο κοινοτάρχη μηδέ εξαιρουμένου και του ομιλούντος δημάρχου να βάλουν μια θηλειά στο λαιμό να δέσουν μια πέτρα και να πάνε να πνιγούνε στη λίμνη, σε ποτάμι στη θάλασσα ή όπου αλλού επιθυμούν. Δεν δικαιούνται ούτε να ομιλούν μόνο να κοιτάξουν την απόγνωση του κόσμου που έχουν δημιουργήσει, να μας αποχαιρετήσουν και να πάνε στο καλό. Αυτοί που μουντζώνουν θα είναι οι σωστοί αυριανοί ηγέτες μας. Μπράβο τους.

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More