<--! -->

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Επεισοδια στον εορτασμο της Απελευθερωσης

Ένταση, μικροσυμπλοκές και αποδοκιμασίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της 99ης επετείου από την Απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων.

Διμοιρίες των ΜΑΤ συνεπλάκησαν με παραγωγούς και εργαζομένους που διαμαρτύρονταν για την επικείμενη πώληση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να μοιράσουν γάλα σε μαθητές στην αρχή της παρέλασης, ενώ έγιναν και 5 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες μετά το πέρας της παρέλασης αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αποδοκιμασίες από μαθητές σε βάρος των επισήμων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος να αποχωρήσει, ενώ με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τα όσα διαδραματίστηκαν «προσβολή στην ελευθερία, στη δημοκρατία και στις αξίες που γέννησε η Ελλάδα».

[via]

1 σχόλια:

O Φίλιος είν' ο "αριστερός" που συντάχτηκε με το δεσπότη στην ιστορία με τα κληροδοτήματα,κόντρα στα συμφέροντα του Γιαννιώτικου λαού ?????
Ακόμα δεν το κατάλαβε ο πάλαι ποτέ κομουνιστής πως έχει γίνει σύστημα και πως το κράξιμο που γίνεται ειδικά σ' αυτόν, αποκτά το πλήρες του νόημα???

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More