<--! -->

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΚΟΦΝΣ απενειμε στο Ν.Ο.Ι. το επαθλο του Πρωταθλητη και Πολυνικη Ελλαδος

Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος αναδείχθηκε πέρυσι για 23η συνεχόμενη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, χάρη στις επιτυχίες των αθλητών του κατά τις δύο φάσεις του τελευταίου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η ΕΚΟΝΦΣ τίμησε το Ν.Ο.Ι. απονέμοντάς του το διπλό αυτό τρόπαιο, παρουσία μάλιστα και του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιου. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου ο γενικός γραμματέας κ. Θωμάς Βαρδάκας. Στα πλαίσια της ίδιας εκδήλωσης βραβεύθηκε επίσης ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος, ο οποίος ψηφίστηκε απ’ όλα τα σωματεία της Ομοσπονδίας ως ο καλύτερος προπονητής Κωπηλασίας στην χώρα μας για το 2011. Επίσης τιμήθηκαν για τις περσινές διεθνείς επιτυχίες τους δώδεκα πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του Ν.Ο.Ι.. Ανάμεσά τους και οι Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας που φέτος θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τιμητική διάκριση παρέλαβε και ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Τόλης Παλιοπάνος για τις επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Γιάννης Καρράς, ανοίγοντας την τελετή εξέφρασε την πεποίθηση ότι και η νέα χρονιά θα φέρει πολλά μετάλλια στην Ελλάδα, ακόμη και Ολυμπιακά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More